VÄLKOMMEN TILL TROSALUNDSKYRKAN

TROSALUNDSKYRKAN.jpg

DAGENS BIBELORD

VÅGA-SJUNGA-KÖREN

Välkommen till vår övning måndag den 20 januari kl 16.00. Du som gärna vill sjunga men inte tycker att du kan, kom med oss.

UPPTÄCKARGRUPPEN

Välkommen på tisdag den 21 januari kl 18.00 till vårt bibelstudium. Vår pastor Torbjörn Alesand leder vårt samtal. Vi läser och studerar Matteus evangelium kapitel 4-6.
OBS! Nu jämna veckor.

GUDSTJÄNST

Välkommen till vår gudstjänst söndag den 26 januari kl 11.00. Robin Lundgren predikar. Junior med komp spelar. Söndagsskola. Kyrkkaffe.

054DF683BF5447AB9DDD88EB1613BF95.jpg

Datera upp hemsidan genom tangenten F5 på din dator.Webbläsaren Internet Explorer är inte stabil och fungerar inte alltid. Använd istället webbläsarna Chrome eller Firefox.

På gång

ti 21/1 18:00 UPPTÄCKARGRUPPEN
Välkommen att studera Bibeln och vi läser Matteus kapitel 4-6 under ledning av Torbjörn Alesand. ...
fr 24/1 18:30 UNG GEMENSKAP
Olika aktiviteter.
26/1 11:00 GUDSTJÄNST
Predikan av Robin Lundgren. Sång och musik av Junior med komp. Söndagsskola. Kyrkkaffe.
Mer

FÖRSAMLINGSBLAD

Församlingsblad nr 4 2019 december - 2020 februari kan du läsa genom att klicka på nedanstående länk.

Församingsblad

SÖNDAGSSKOLA

Vi har söndagsskola varje söndag. Barnen börjar i gudstjänsten med Barnens minut och går sedan med lärare till barnrummet där vi bland annat visar film med bibliska berättelser och samtalar kring dem och leker tillsammans. Första söndagen i månaden prövar vi olika sätt att integrera gudstjänsten med barnen som deltagare.

UPPTÄCKARGRUPP

Under fliken Upptäckargrupp kan du läsa om våra studier i Bibeln.

SprakcafeAffisch2020.jpg

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in