VÄLKOMMEN TILL TROSALUNDSKYRKAN

TROSALUNDSKYRKAN.jpg

DAGENS BIBELORD

BÖN- OCH LOVSÅNGSGUDSTJÄNST

Välkommen till vår bön- och lovsångsgudstjänst söndag den 20 januari kl 11.00. En gudstjänst med bön och lovsång på olika språk med flera medverkanden. Kyrkkaffe.

UPPSTART AV OLIKA GRUPPER

Nu startar vi vårterminens olika grupper. Se flikar på hemsidan, programblad och affischer.
- samtalsgrupper
- bibelstudiegrupper
- Ung Gemenskap
- språkcafé

Annons-190118-v3.jpg

HASSELTORP PÅ EDANÖ

Kommunen har byggt en fin allmän badplats med sandstrand intill vår scoutstuga på Edanö.
Nedanstående bilder visar stranden och närheten till vår grillplats intill scoutstugan.

20180511_130809.jpg 20180511_125115.jpg 20180511_124548.jpg

Datera upp hemsidan genom tangenten F5 på din dator.Webbläsaren Internet Explorer är inte stabil och fungerar inte alltid. Använd istället webbläsarna Chrome eller Firefox.

På gång

fr 18/1 18:00 UNG GEMENSKAP
Olika aktiviteter.
19/1 14:00 SPRÅKCAFÉ - EKUMENISKT
I Trosalundskyrkan kl 14-16.
20/1 11:00 BÖN- OCH LOVSÅNGSGUDSTJÄNST
Mer

OBS NYTT FÖRSAMLINGSBLAD

Nytt församlingsblad för december 2018 - februari 2019 finns nu färdigt. Klicka på nedanstående länk.

Församlingsblad

SAMTALSGRUPPER

Under fliken Verksamhet/samtalsgrupper kan du läsa om våra grupper och vilka som är kontaktpersoner.

UPPTÄCKARGRUPP

Under fliken Upptäckargrupp kan du läsa om våra studier i Bibeln.

SÖNDAGSÄVENTYRET

Nu startar vi ett nytt inslag för våra yngre deltagare i vissa av våra gudstjänster. Följ vår annonsering. Vi kallar det för SÖNDAGSÄVENTYRET.

Svea-180930.jpg

SPRÅKCAFÉ

Nu startar vi vårterminens språkcaféer 2019 varje lördag kl 14-16 med start lördag den 12 januari . Välkomna alla som vill träna på det svenska språket. Vi behöver dessutom många svensktalande volontärer som kan hjälpa till i träningen av språket.

Här är en länk till vårterminens första språkcaféer, där du kan meddela vilka dagar du kan hjälpa till. Tryck på +, skriv ditt namn på ledig rad och kryssa för de lördagar du kan vara med, samt tryck slutligen på "Skicka".

SPRÅKCAFÉ - KALENDER

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in